100 mancaruri manastiresti. Ciorbe, mancaruri, deserturi

Epuizat din stoc
SKU
a272953
Preț special 11.26 LEI Preț standard 15.00 LEI
Pe scurt
Mancarea manastireasca este renumita nu doar pentru gustul sau autentic, ci si pentru simplitatea si beneficiile sale pentru sanatate. De-a lungul timpului, retetele manastiresti au fost pastrate si transmise din generatie in generatie, fiind marcate de o intelegere profunda a importantei unei alimentatii echilibrate. Aceasta reflecta stilul de viata monahal, caracterizat de modestie si cumpatare. Legumele proaspete, cerealele, leguminoasele si fructele sunt baza meselor manastiresti.
Mai multe informații
EdituraOrtodoxia
Ediția cărții I
ISBN 978-606-864-741-8
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs100 mancaruri manastiresti. Ciorbe, mancaruri, deserturi
Rating-ul tău

Mancarea manastireasca este renumita nu doar pentru gustul sau autentic, ci si pentru simplitatea si beneficiile sale pentru sanatate. De-a lungul timpului, retetele manastiresti au fost pastrate si transmise din generatie in generatie, fiind marcate de o intelegere profunda a importantei unei alimentatii echilibrate. Aceasta reflecta stilul de viata monahal, caracterizat de modestie si cumpatare. Legumele proaspete, cerealele, leguminoasele si fructele sunt baza meselor manastiresti.

Un alt aspect unic al mancarii manastiresi este modul in care sunt preparate. Fiecare etapa a procesului de gatit este insotita de rugaciune, aducand o dimensiune duhovniceasca procesului de pregatire a bucatelor. Rugaciunile rostite in timpul pregatirii mancarii nu doar sfintesc hrana si o fac mai gustoasa, ci creeaza si o atmosfera de pace si binecuvantare. Acest lucru contribuie la bunastarea celor care vor manca aceste bucate.