24 de retete: peste si fructe de mare delicioase si usor de preparat
24 de mâncăruri cu pește și fructe de mare delicioase și ușor de preparat
Laura Adamache ne oferă 24 de reţete cu pește și fructe de mare ideale pentru mesele în familie sau pentru a ne întâmpina oaspeții. Cartea se mândrește cu o grafică deosebită, fotografii de prezentare îmbietoare realizate de autoare, plus două pagini de agendă pentru notițele personale.
Din cuprins:
Lup de mare cu vinete și sos de măsline
Creveți în crustă de fulgi de cocos
File de păstrăv în sos de must și măsline verzi
Laura Adamache recomandă preparate clasice condimentate cu idei moderne și pregătite cu ingrediente gustoase și sănătoase. Pentru fiecare rețetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Rețetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.
„Rețetele adunate în aceste cărți sunt rapide și inedite, iar pentru a le prepara nu este nevoie de prea multă experiență. Câteva au fost încercate și apreciate de peste 200.000 de fani din întreaga lume, însă cele mai multe sunt noi, și fiecare dintre ele vă ghidează pas cu pas pentru a prepara delicatese cu care vă puteți încânta familia și prietenii, dând totodată o notă proaspătă meselor dumneavoastră.“ - Laura Adamache
„O cunoaștem și o urmărim pe Laura Adamache de câțiva ani și o admirăm pentru toate rețetele plus fotografiile minunate. Recunoaștem că am pierdut multe ore răsfoindu-i rețetele de pe blog și că nu ne-a dezămagit niciodată.” - Gustos.ro
„Sunt rețete simple, explicate cu grijă și însoțite de fotografii pas cu pas – ideale atât pentru începători cât și pentru acele momente când avem poftă de ceva bun și rapid.” – Mentasirozmarin.ro
24 de mâncăruri cu pește și fructe de mare delicioase și ușor de preparat
Laura Adamache ne oferă 24 de reţete cu pește și fructe de mare ideale pentru mesele în familie sau pentru a ne întâmpina oaspeții. Cartea se mândrește cu o grafică deosebită, fotografii de prezentare îmbietoare realizate de autoare, plus două pagini de agendă pentru notițele personale.
Din cuprins:
Lup de mare cu vinete și sos de măsline
Creveți în crustă de fulgi de cocos
File de păstrăv în sos de must și măsline verzi
Laura Adamache recomandă preparate clasice condimentate cu idei moderne și pregătite cu ingrediente gustoase și sănătoase. Pentru fiecare rețetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Rețetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.
„Rețetele adunate în aceste cărți sunt rapide și inedite, iar pentru a le prepara nu este nevoie de prea multă experiență. Câteva au fost încercate și apreciate de peste 200.000 de fani din întreaga lume, însă cele mai multe sunt noi, și fiecare dintre ele vă ghidează pas cu pas pentru a prepara delicatese cu care vă puteți încânta familia și prietenii, dând totodată o notă proaspătă meselor dumneavoastră.“ - Laura Adamache
„O cunoaștem și o urmărim pe Laura Adamache de câțiva ani și o admirăm pentru toate rețetele plus fotografiile minunate. Recunoaștem că am pierdut multe ore răsfoindu-i rețetele de pe blog și că nu ne-a dezămagit niciodată.” - Gustos.ro
„Sunt rețete simple, explicate cu grijă și însoțite de fotografii pas cu pas – ideale atât pentru începători cât și pentru acele momente când avem poftă de ceva bun și rapid.” – Mentasirozmarin.ro
Editura | Sian Books |
---|---|
Colecție | Sian Cook |
ISBN | 978-606-8657-03-5 |
Număr de pagini | 56 |
Formatul cărţii | 15x23,5 |
Data apariției | 2016 |
Validate your login