Activități de inginerie pentru copii

în stoc
SKU
a274808
58.58 LEI
Pe scurt
Evrika! Activități de inginerie pentru copii: 50+ superproiecte STEAM de construit Totul este inginerie! Traversaţi un pod? Este opera unui inginer constructor. Aveți un joc video preferat? A fost gândit de un inginer IT. Vă place o anume aromă de gumă de mestecat? În producerea ei a fost implicat un inginer chimist.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Academia Arthur
Ediția cărții I
ISBN 978-630-321-382-8
Traducător Ianina Marinescu
Număr de pagini 200
Formatul cărţii 22 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsActivități de inginerie pentru copii
Rating-ul tău

Evrika! Activități de inginerie pentru copii: 50+ superproiecte STEAM de construit

Totul este inginerie! Traversaţi un pod? Este opera unui inginer constructor. Aveți un joc video preferat? A fost gândit de un inginer IT. Vă place o anume aromă de gumă de mestecat? În producerea ei a fost implicat un inginer chimist.

Dacă aveți și voi idei despre cum să faceți lumea mai bună, începeți chiar acum să construiți cu Activități de inginerie pentru copii. Turnul din scobitori sau minicatapulta dintr-o lingură sunt doar câteva exemple de activități provocatoare şi distractive. Lucrând la ele, veți afla cum şi de ce funcţionează toate aceste minuni ale ingineriei. Veți descoperi că se bazează pe ştiinţă, tehnologie, artă şi matematică și veți dobândi cunoştinţele necesare pentru a pune în practică alte proiecte.

Experimentați tipuri diferite de inginerie construind maşinuțe cu elastic sau un joc de fotbal într-o cutie de pantofi.

Amenajați-vă propriul spațiu de meşterit, unde să lucrați în voie la proiectele voastre, folosind lucruri care se găsesc prin casă.

Urmăriți explicațiile detaliate și veți putea să realizați activitățile fără ajutor.