Adunări ușoare

în stoc
SKU
a215103
21.50 LEI

Detalii

TRIOPUZZLE: ADUNĂRI UȘOARE reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a-l ajuta pe copil să înțeleagă concepte matematice, să numere și să facă primele adunări.

 

Continut:

  • o mini-carte cu jocuri și indicații pentru părinți; Cu aceste indicații, părinții le vor explica copiilor ce trebuie să facă cu piesele de puzzle pentru a ajunge la rezultatul dorit.
  • 60 de carduri care trebuie identificate și grupate câte trei, pentru a recompune 20 de serii corecte. Fiecare serie reprezintă o operație de adunare.

 

Pachetul este potrivit pentru copiii care doresc să exerseze calculele matematice și să își îmbunătățească partea de logică. Este recomandat copiilor de 4-5 ani. Colecția TrioPuzzle reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a testa și îmbunătăți cunoștințele copilului.

 

Fiecare pachet conține carduri care trebuie identificate și grupate câte trei, pentru a recompune seriile corecte. Cardurile îmbogățesc vocabularul, pregătesc copilul pentru citit, îi dezvoltă perspicacitatea, gândirea logică și abilitatea de calcul numeric.

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Gama
Colecție TrioPuzzle
Ediția cărții I
ISBN 9786060560524
Traducător Silvia Pavel
Număr de pagini 60
Formatul cărţii 10 x 11 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Adunări ușoare