Ceaiul verde conţine numeroşi compuşi chimici naturali denumiţi polifenoli. Aceştia sunt antioxidanţi puternici care protejează împotriva cancerului şi a bolii cardiace, ajută la detoxificarea organismului, încetinesc procesul de îmbătrânire, reduc riscul de atac cerebral, luptă împotriva cariilor şi a gingivitei, stimulează imunitatea, ajută digestia şi încă multe altele. Dr. Lester A. Mitscher şi Victoria Dolby Toews susţin că, bând zilnic trei până la cinci ceşti de ceai, vă puteţi bucura nu numai de un beneficiu pentru sănătate, ci şi de efectul calmant al ceaiului verde.
Cartea ceaiului verde îndrumă cititorii către alegerea celor mai bune tipuri de ceai pe care le veţi savura şi de care vă veţi bucura. Această carte vă va convinge că un medicament nu a avut niciodată un gust atât de bun.
Cartea ceaiului verde îndrumă cititorii către alegerea celor mai bune tipuri de ceai pe care le veţi savura şi de care vă veţi bucura. Această carte vă va convinge că un medicament nu a avut niciodată un gust atât de bun.