Cartea fetelor. Cum sa fii cea mai buna in toate

Epuizat din stoc
SKU
C193488
26.15 LEI

Detalii

Iata, in sfarsit, cartea pe care fiecare fara, indiferent de varsta, a asteptat-o cu nerabdare.
    Descopera cum sa devii cea mai buna, in orice ai face. Iti promitem o lectura foarte captivanta si amuzanta.


 

    Fragment: 

 

    CUM SA URMARESTI O PRIETENA FARA A FII OBSERVATA

 

    Cheia succesului in urmarirea unei prietene este de a nu iesi in evidenta din multime, mai ales fiindca ea deja stie cum arati. Poarta haine de culori neutre, cum ar fi cenusiu sau maro, si evita hainele cu modele clare sau cu inscrisuri. Alege unele care sunt diferite, ca stil, de cele pe care le porti in mod normal.

    Ori de cate ori este posibil, treci pe partea cealalta a strazii fata de prietena pe care o urmaresti. Potriveste-ti pasii dupa ai ei, ca sa mergeti cu aceeasi viteza.

    Poarta-te degajat. Niciodata nu te holba la persoana pe care o urmaresti, doar mai arunca din cand in cand cate o privire spre ea. Daca se intampla sa se uite peste umar, catre tine, prefa-te ca esti ocupata cu altceva - de suni pe cineva pe mobil sau sa cauti o anumita casa.

    Daca tinta se opreste, dintr-un oarecare motiv, ar trebui sa nu te opresti si tu imediat. Mai fa vreo cativa pasi, apoi opreste-te si prefa-te ca iti legi siretul sau cauti ceva in geanta, pana cand tinta se pune din nou in miscare. Daca persoana intra intr-o cladire, gaseste un loc adapostit de unde sa poti supraveghea intrarea pana cand apare din nou.

    Cand ai impresia ca te-a zarit, nu intra in panica. Daca reactionezi imediat, e mai mult decat evident ca te dai de gol. Ca sa scapi din aceasta situatie, uita-te la ceas sau prefa-te ca verifici un mesaj primit pe mobil, apoi exclama „Oh, nu! Am intarziat rau!" si ia-o la fuga, trecand pe Ianga persoana pe care o urmaresti si nu ocolind-o. Asa o sa dai de banuit mult mai putin.

Mai multe informații

Mai multe informații
Colecție Junior
ISBN 973-128-168-1
Traducător Cristina Jinga
Număr de pagini 127
Formatul cărţii 210x140
Tip copertă cartonata
Data apariției 2008

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Cartea fetelor. Cum sa fii cea mai buna in toate