Căsătorie din dragoste

Epuizat din stoc
SKU
C149848
Preț special 29.99 LEI Preț standard 39.99 LEI

Detalii

În familia asta srilankeză împrăştiată pe tot globul, vorbim doar de două feluri de căsătorii. Prima e căsătoria aranjată. A doua e căsătoria din dragoste. În realitate, există un spectru întreg între ele, dar cei mai mulţi dintre noi petrec ani de zile fugind de prima înspre a doua.

Fiica unor imigranţi srilankezi care şi-au părăsit ţara aflată în plin colaps şi s-au căsătorit în America, Yalini se află prinsă între tradiţiile străbunilor ei şi ispita lumii moderne. Dar când e chemată la Toronto pentru a ajuta la îngrijirea unchiului ei muribund, Kumaran, fost membru al grupării Tigrilor Tamili, Yalini e obligată să vadă că violenţa nu este o rămăşiţă a trecutului srilankez, ci chiar o parte din prezentul ei occidental.

În timp ce toţi cei dragi lui Kumaran se adună în jurul lui pentru a-şi lua rămas bun, Yalini îşi urmăreşte originile familiei şi conflictele care îi aşteaptă ca etnici tamili printr-o serie de căsătorii. Acum, când moartea lui Kumaran şi nunta motivată politic a fiicei lui se apropie, Yalini trebuie să decidă care-i va fi poziţia.

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura RAO
Colecție Pentru tine
Ediția cărții I
ISBN 978-973-103-961-9
Traducător Diana Gierling
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 14.30 x 22 cm
Tip copertă Cartonat
Data apariției 2009

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Căsătorie din dragoste
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!