Multe retete simple si delicioase. Origini, istoric si informatii fascinante. Condimentele ne imbogatesc mancarea si viata. Cum ar fi un burger fara piper, o pizza fara oregano, piureul fara nucsoara sau gemul de prune fara scortisoara? Ar fi fade, niste mancaruri fara gust. Condimentele sunt niste ingrediente mici si usor de trecut cu vederea, dar importanta lor in bucatarie, precum si in istoria culturala si chiar cea a stiintei, este cu mult mai mare decat dimensiunea lor.î Omul este fascinat de condimente de multe secole, datorita aromei lor persistente, gustului delicat si proprietatilor curative, cat si puterilor magice si afrodisiace care li s-au atribuit si inca li se atribuie. Toata lumea stie insa ca lucrurile mici vin cateodata in ambalaje foarte mici!
Detalii
Mai multe informații
Colecție | În afara colecţiilor |
---|---|
Ediția cărții | a II-a |
ISBN | 978-973-724-289-1 |
Traducător | Daniela Miscov |
Număr de pagini | 304 |
Formatul cărţii | 15x18 cm |
Tip copertă | Ediţie cartonată |
Data apariției | 2010 |
Recenzii
{{title}}
{{detail}}
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!