Cele 1501 de retete incredibil de savuroase recupereaza intreaga noastra traditie in ale mancarii, dar, in acelasi timp, reusesc sa stabileasca o incitanta conexiune cu gustul sofisticat al marii gastronomii, in special al celei franceze.
Cu gura plina de mititei, dar si de homari, Constantin Baclabasa este fondatorul unei bucatarii fascinante, iar opera sa este cartea-eveniment de la care incepe toata cultura noastra culinara!
Regaseste Gustul Sofisticat Al Marii Gastronomii Imbinat Cu Traditia Balcanica!
O carte care a stat la temelia bucatariei regale romane, Ecaterina Bacalbasa – sotia lui Constatin – fiind bucatareasa personala si de lux a Reginei Maria.
Cu gura plina de mititei, dar si de homari, Constantin Baclabasa este fondatorul unei bucatarii fascinante, iar opera sa este cartea-eveniment de la care incepe toata cultura noastra culinara!
Regaseste Gustul Sofisticat Al Marii Gastronomii Imbinat Cu Traditia Balcanica!
O carte care a stat la temelia bucatariei regale romane, Ecaterina Bacalbasa – sotia lui Constatin – fiind bucatareasa personala si de lux a Reginei Maria.