Eroare judiciară

Epuizat din stoc
SKU
C182124
13.47 LEI

Detalii

În Norvegia, un serial killer se află în libertate. Un ucigaş în serie, de cea mai abjectă speţă. Care sechestrează copii şi îi omoară într-un mod ce nu poate fi detectat de poliţie, apoi le trimite corpul pe adresa mamelor, însoţit de acest bilet înfiorător: «Ai primit ceea ce ai meritat».

Emilie, de nouă ani, şi Kim, de cinci ani, au dispărut. Ancheta îi este încredinţată inspectorului principal Ingvar Stubř. Pentru a da de urma criminalului, acesta apelează la Inger Johanne Vik, o ex-profiler a FBI-ului. Investigaţiile îi vor conduce la Aksel Seier, condamnat cu patruzeci de ani în urmă şi exilat în Statele Unite. Dar să fie el oare adevăratul criminal? Apare bănuiala că s-a comis o eroare judiciară... că o autoritate publică a primit bani pentru a influenţa rezultatul unui proces derulat cu ani în urmă...
Eroare judiciară este primul volum dintr-o serie în care protagoniştii sunt eroii anchetatori Vik şi Stubø.

Seria – ai căror protagonişti sunt anchetatorii Vik şi Stubø – a fost ecranizată de Yellow Bird Productions AB. «Primul roman dintr-o serie cutremurătoare care investighează motivaţiile psihologice ce conduc la crime atroce.» (Publishers Weekly)

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Trei
Colecție Fiction Connection
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-312-9
Traducător Marie-Jeanne Vasiloiu
Număr de pagini 456
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2009

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Eroare judiciară
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!