Descoperim retete sofisticate cu stiuca umpluta, crap cu usturoi - dar nu orice crap, ci doar cel cu solzii aurii, mistret impanat, zrazi cu casa ruseasca, galusti cu prune, tuslama sau piftie de cocos batran, asezonate cu mult haz si cu sfaturi care prind bine in bucataria oricarui adept al artei culinare. Iar bucatarul-povestitor Valentin Uritescu face mancarea si mai buna, pentru ca o "descanta" cu inefabilul sau talent actoricesc. Durata totala: 1:10:30O propunere fireasca:Cred ca la asa dejunNu se poate sa lipseascaSi o sticla de vin bun.(Cel ce vrea sa ma asculte ia mai multe).Pastorel Teodoreanu
Detalii
Mai multe informații
Editura | Humanitas Multimedia |
---|---|
Ediția cărții | I |
ISBN | 978-973-1709-33-8 |
Data apariției | 2008 |
Recenzii
{{title}}
{{detail}}
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!