Lumea văzută de sus

în stoc
SKU
a244808
49.00 LEI

Detalii

Datorită experienței sale de peste patruzeci de ani în domeniul discursurilor motivaționale, ZIG ZIGLAR identifică cu precizie ceea ce-și doresc oamenii de la viață: sănătate, fericire, o situație materială decentă, siguranță, prieteni, o familie iubitoare, o bază spirituală solidă și, mai presus de toate, speranța într-un viitor mai bun.

Pe măsură ce ZIG ZIGLAR aprofundează principiile pe care se clădește o viață încununată de succes, cum ar fi tăria de caracter, integritatea și sensibilitatea, descoperim că putem trăi împăcați cu noi înșine, că putem realiza o mulțime de obiective valoroase datorită aptitudinilor noastre și că putem duce o viață excepțională.

Lumea văzută de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns? te va convinge să-ți iei angajamentul de a accede la cea mai bună versiune a ta și te va convinge să-ți dezvolți calitățile de care dispui deja. Vei afla că beneficiezi de resurse nemaipomenite, care te vor ajuta să realizezi tot ce-ți dorești!

 

Efortul depus în mod constant, care se sprijină pe o fundație clădită din tărie de caracter, te va ajuta să obții câteva dintre lucrurile din categoria celor care se pot cumpăra și absolut toate lucrurile care nu se pot cumpăra.

– Zig Ziglar

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Curtea Veche
Colecție Carti cheie
ISBN 9786064411822
Traducător Raluca Ionescu
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Lumea văzută de sus