Simbolul pierdut

Epuizat din stoc
SKU
C159010
45.00 LEI

Detalii

'‘Nu trebuie să fii francmason ca să-ţi placă la nebunie.” The Los Angeles Times

Într-o seară, profesorul Robert Langdon este chemat pe neasteptate în cladirea Capitoliului din Washington să ţină o prelegere. La câteva minute însă de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, când descoperă mâna secţionată a mentorului său, Peter Solomon, marcată cu simboluri masonice. Langdon recunoaste în macabra descoperire o invitaţie antică, menită să-l poarte pe cel care o primeşte în lumea demult pierdută a înţelepciunii ezoterice.

Simbolul pierdut a fost lansat în 15 septembrie în SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud, într-un tiraj inedit însumând 6,5 milioane de exemplare – cel mai mare tiraj de debut înregistrat pânã acum.

„Am fost întotdeauna fascinat de puterile oculte, de societăţile secrete. Am crescut într-un oraş din New England, unde exista o lojă masonică deasupra teatrului local şi voiam să aflu ce se întamplă acolo“, declară Dan Brown cu prilejul lansării.

La numai o săptămână de la punerea sa în vânzare, Simbolul pierdut confirmă toate asteptările specialiştilor: 2 milioane de exemplare vândute, după cum anunţă editura americană Doubleday.

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura RAO
Ediția cărții I
Data apariției 2009

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Simbolul pierdut
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!