Taramul lamailor. Savuroasa istorie a Italiei prin prisma lamailor sale

Epuizat din stoc
SKU
a102515
45.41 LEI

Detalii

Povestea plina de culoare a lamailor si o neasteptata istorie culturala, politica si morala a Italiei, de la sosirea citricelor in Calabria, in secolul al II-lea, la dominatia araba din Sicilia din veacul al IX-lea, pana la slow food si studiile genetice ale secolului XXI.


Serbet din lamai verzi de Amalfi, inecat in miere si amestecat cu zapada• Intre pomello si mandarine • Fructe curioase • Colectionari de citrice in Toscana renascentista • Meniu pentru papa • Potirul de aur al lamailor amare • Portocale scufundate in apus de soare • Aurul verde al Calabriei si cele mai valoroase citrice • Chinotto – fructul protejat al Liguriei

Mai multe informații

Mai multe informații
Editura Baroque Books & Arts
Colecție savoir-vivre
ISBN 978-606-8564-12-8
Traducător Adriana Badescu
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13.5x21
Tip copertă brosata
Data apariției 2014

Recenzii

Spune-ne părerea ta despre acest produs

Taramul lamailor. Savuroasa istorie a Italiei prin prisma lamailor sale