Anul pierdut

în stoc
SKU
a274809
48.48 LEI
Pe scurt
Trei verișori. Două continente. Un secret devastator. Este anul 2020. Pandemia de COVID-19 schimbă ritmul de viață peste tot în lume. Matthew e un băiat de 13 ani care face școală online, stă mult în casă și are grijă să nu se expună virusului, mai ales de când străbunica GiGi locuiește cu el și cu mama lui. Petrecând timp cu GiGi, află o poveste de familie la care nu se aștepta. Din amintiri de demult, din scrisori, fotografii și documente, o frântură de istorie personală prinde contur sub ochii lui Matthew și se așază pe axa lungă a istoriei lumii.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Violet History
Ediția cărții I
ISBN 978-630-321-417-7
Traducător Alexandru Macovei
Număr de pagini 424
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAnul pierdut
Rating-ul tău

Trei verișori. Două continente. Un secret devastator.

Este anul 2020. Pandemia de COVID-19 schimbă ritmul de viață peste tot în lume. Matthew e un băiat de 13 ani care face școală online, stă mult în casă și are grijă să nu se expună virusului, mai ales de când străbunica GiGi locuiește cu el și cu mama lui. Petrecând timp cu GiGi, află o poveste de familie la care nu se aștepta. Din amintiri de demult, din scrisori, fotografii și documente, o frântură de istorie personală prinde contur sub ochii lui Matthew și se așază pe axa lungă a istoriei lumii.

  Katherine Marsh pune în paralel prezentul și anii 1930, apoi SUA și URSS, pentru a înfățișa un eveniment devastator: marea foamete din Ucraina.

 „Romanul lui Marsh, inspirat din trecutul propriei bunici ucrainene, e o cutremurătoare poveste de supraviețuire în care neliniștile copiilor sunt atent îmblânzite într-o proză cu perspective multiple.“ The New York Times