Aventurile lui Huckleberry Finn

în stoc
SKU
a272796
Preț special 18.67 LEI Preț standard 24.90 LEI
Pe scurt
Aventurile lui Huckleberry Finn, acest roman care s-a bucurat si se bucura inca de interesul publicului, pare scris in joaca. Avem insa, fara indoiala, prima epopee autentica a sudului american si, cu siguranta, cea mai cunoscuta, de un umor extraordinar si de o profunzime a observatiei experimentata mult mai tarziu de adeptii realismului.
Mai multe informații
EdituraCartex
Colecție Cartile elevului smart
Ediția cărții I
ISBN 978-606-091-170-8
Traducător Monica Manolachi
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAventurile lui Huckleberry Finn
Rating-ul tău

Aventurile lui Huckleberry Finn, acest roman care s-a bucurat si se bucura inca de interesul publicului, pare scris in joaca.
Avem insa, fara indoiala, prima epopee autentica a sudului american si, cu siguranta, cea mai cunoscuta, de un umor extraordinar si de o profunzime a observatiei experimentata mult mai tarziu de adeptii realismului.

Huck Finn, micul vagabond al oraselului sudist de pe malul fluviului, a fost adoptat de o vaduva cumsecade, ceea ce stim din Tom Sawyer, are un disconfort explicit in relatie cu sistemul educational, pe care incearca sa il evite.

In privinta interdictiei de a fuma, Huck ajunge la intelegere cu vaduva care-l adoptase pentru a-l „civiliza“, sa mai aprinda cate o pipa, dar pe ascuns.
Sora vaduvei, in schimb, e persoana care-l face pe Huck sa dispretuiasca fundamental viata „civilizata“ si „regulile ei idioate“.