Buddha si invataturile lui

în stoc
SKU
a272645
38.00 LEI
Pe scurt
Budismul este o religie non-teista fondata de Gautama Buddha, Cel Iluminat. Invataturile lui Buddha, cunoscute si sub numele de Dharma sau Dhamma, vizeaza in intregime eliberarea oamenilor de suferinta. Ele dezvaluie adevaruri asa cum le-a predat Buddha si ii incurajeaza pe oameni sa urmeze Calea Octupla Nobila, care ii va conduce catre obtinerea iluminarii. Buddha a subliniat importanta virtutilor, precum intelepciunea, bunatatea, generozitatea, rabdarea si compasiunea. Doctrinele sau invataturile lui vizeaza in intregime eliberarea de suferinta si obtinerea iluminarii. Descopera invataturile atemporale ale unuia dintre cei mai influenti ganditori si maestri spirituali ai omenirii!
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-615-8
Traducător Iuliana Leonti
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBuddha si invataturile lui
Rating-ul tău

Budismul este o religie non-teista fondata de Gautama Buddha, Cel Iluminat. Invataturile lui Buddha, cunoscute si sub numele de Dharma sau Dhamma, vizeaza in intregime eliberarea oamenilor de suferinta. Ele dezvaluie adevaruri asa cum le-a predat Buddha si ii incurajeaza pe oameni sa urmeze Calea Octupla Nobila, care ii va conduce catre obtinerea iluminarii. Buddha a subliniat importanta virtutilor, precum intelepciunea, bunatatea, generozitatea, rabdarea si compasiunea. Doctrinele sau invataturile lui vizeaza in intregime eliberarea de suferinta si obtinerea iluminarii. Descopera invataturile atemporale ale unuia dintre cei mai influenti ganditori si maestri spirituali ai omenirii!

Invataturile pe care vi le‑am oferit nu trebuie sa fie niciodata uitate sau lasate sa se piarda! Ele trebuie intotdeauna pretuite; cugetati la ele si practicati‑le! Daca le urmati, veti fi intotdeauna fericiti.
 
Esentialul invataturii mele sta in controlul mintii. Respingeti lacomia si veti ramane integri, veti avea mintea pura si cuvintele sincere. Ganditi‑va mereu la caracterul trecator al vietii si veti pune capat lacomiei si maniei. Veti reusi sa evitati orice rau.
 
Mintea unui om poate face din el un Buddha sau un animal. Inselat de eroare, devii un demon; iluminat, devii un Buddha. Prin urmare, controlati-va mintea si nu o lasati sa se abata de la calea corecta.
 
Studiati impreuna, invatati impreuna, practicati invataturile mele impreuna. Nu va irositi mintea si timpul in lenevie si certuri. Bucurati‑va de florile Iluminarii in anotimpul lor si culegeti fructele caii corecte.