Care-i faza cu cititul? Juniorii

Epuizat din stoc
SKU
C216180
35.70 LEI
Pe scurt
Cele 20 de texte si desenele celor 5 ilustratori din prezenta antologie au fost selectate in urma celei de-a doua edițiia a concursului Locuieste in poveste.

„Au curs povestile valuri-valuri. Care mai mari, care mai mici, cu randuri mai lungi sau mai scurte, cu veselii sau cu tristeti, cu nastrusnicii ori cu nazdravanii, facute de baieti sau fete de numai opt ani sau de altii aproape de doua ori mai varstnici ca ei, scrise unele cu migala, altele-ntr-un iures. Si din noianul de povesti s-au ales frumoasele, si-apoi frumoasele frumoaselor, litera cu litera, rand cu rand si poveste cu poveste. Pofta la citit!" (Liviu Papadima)


Scriitori: Maria Alexandru, Octavia Albu, Maria Bodeanu, Melania Ciocianu, Ana Constantinescu, Irina Costin, Andreea Dumitrache, Stefana Fusaru, Lucian Antone Iordache, Sara Klusch, Iustina Lupsan, Vlad-George Mihai, Iasmina-Katia Otoiu, Andreea Prisecaru, Iasmina Raceanu, Teodora Andreea Rinciog, Lara Stancu, David Stavila, Tudor Trif si Paul Valasutean. Ilustratori: Ioana Maria Drogeanu, Petru Miu, Iasmina Raceanu, Ioana Robciuc, Mihai Sferle

Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Cartile mele
ISBN 978-606-8044-69-9
Număr de pagini 144
Formatul cărţii 16.5x23
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCare-i faza cu cititul? Juniorii
Rating-ul tău