Carnati, salamuri si leber
în stoc
SKU
C214530
18.50 LEI
Pe scurt
Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!
Editura | M.A.S.T |
---|---|
Ediția cărții | a V-a |
ISBN | 978-973-182-215-0 |
Număr de pagini | 142 |
Formatul cărţii | 13 x 20 cm |
Tip copertă | Brosata |
Data apariției | 2009 |
Scrie o recenzie
Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate
pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!
- Ghid pas cu pas
- Sfaturi profesioniste de la macelarie
- Retete clasice si noi.
- Capitol pentru calcularea costurilor
Franz Dopller
Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati.
Validate your login