Carnati, salamuri si leber

în stoc
SKU
C214530
18.50 LEI
Pe scurt
Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!
Mai multe informații
EdituraM.A.S.T
Ediția cărții a V-a
ISBN 978-973-182-215-0
Număr de pagini 142
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCarnati, salamuri si leber
Rating-ul tău

Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate
pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!

- Ghid pas cu pas
- Sfaturi profesioniste de la macelarie
- Retete clasice si noi.
- Capitol pentru calcularea costurilor

Franz Dopller
Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati.