Cartea vinului fără bla-bla
Când îți place un vin, întreabă-te de ce.
Când nu îți place un vin, întreabă-te de ce.
Ascultă-ți întotdeauna instinctul!
Tot ce are gust bun este permis. O carte de mici dimensiuni, curajoasă și actuală, cu informații precise și profesioniste, plină de sfaturi deștepte și practice, cu detalii la nevoie și fără constrângeri nemiloase. Dacă râde cineva de tine că nu te pricepi, înseamnă că nu este cool și nici nu are ce căuta în branșa asta! Este la fel de valabil și pentru tine: nu fi nesuferit!
Vin alb, vin roșu… și cel rosé, vin orange, vin nealcoolizat, sec, demisec, dulce & co., forme și dimensiuni de sticle, moduri de închidere.
BUBBLES, PLEASE! Tot ceea ce trebuie să știm despre Cava, Champagne, Crémant, Sekt, Franciacorta, Pet Nat, Prosecco, Trentodoc, Sherry, Vino de Pasto, știința paharelor și paharul de vin perfect, despre deschis sticla și turnat din ea, 5 ponturi pentru păstrarea vinului. Mirosit sau gustat?
SUGESTII DE COMBINARE A VINULUI CU MÂNCAREA
What grows together, goes together!
Întrebări pe care să ți le pui înainte de a comanda vinul, întrebări pe care le poți pune somelierului și, nu în ultimul rând, cât trebuie să coste vinul?
Editura | Baroque Books & Arts |
---|---|
Ediția cărții | I |
ISBN | 9786306522453 |
Traducător | Mihai Marian |
Număr de pagini | 232 |
Formatul cărţii | 13,5 x 21 cm |
Tip copertă | broșată |
Data apariției | 2024 |
Când îți place un vin, întreabă-te de ce.
Când nu îți place un vin, întreabă-te de ce.
Ascultă-ți întotdeauna instinctul!
Tot ce are gust bun este permis. O carte de mici dimensiuni, curajoasă și actuală, cu informații precise și profesioniste, plină de sfaturi deștepte și practice, cu detalii la nevoie și fără constrângeri nemiloase. Dacă râde cineva de tine că nu te pricepi, înseamnă că nu este cool și nici nu are ce căuta în branșa asta! Este la fel de valabil și pentru tine: nu fi nesuferit!
Vin alb, vin roșu… și cel rosé, vin orange, vin nealcoolizat, sec, demisec, dulce & co., forme și dimensiuni de sticle, moduri de închidere.
BUBBLES, PLEASE! Tot ceea ce trebuie să știm despre Cava, Champagne, Crémant, Sekt, Franciacorta, Pet Nat, Prosecco, Trentodoc, Sherry, Vino de Pasto, știința paharelor și paharul de vin perfect, despre deschis sticla și turnat din ea, 5 ponturi pentru păstrarea vinului. Mirosit sau gustat?
SUGESTII DE COMBINARE A VINULUI CU MÂNCAREA
What grows together, goes together!
Întrebări pe care să ți le pui înainte de a comanda vinul, întrebări pe care le poți pune somelierului și, nu în ultimul rând, cât trebuie să coste vinul?
Louisa Maria Schmidt a crescut în industria oenogastronomică și a studiat economia internațională a vinului la Colegiul Geisenheim.
Astăzi este consultant în domeniul vinului și creatoare de conținut pentru podgorii, agenții de PR, reviste online și tipărite. Scrie pe blogul ei despre vin și explică pe Instagram prin scurte postări video cum stă, cu adevărat, treaba cu vinul.
Validate your login