Cărțile micului geniu. Egiptul antic

în stoc
SKU
a274811
42.42 LEI
Pe scurt
Acum poți să fii și tu un mic geniu datorită seriei pentru copii scrise de Ken Jennings! Poți să fii și tu un mic geniu cu ajutorul seriei pentru copii scrise de Ken Jennings! Citind această carte, vei deveni expert în egiptologie și îți vei uimi prietenii şi profesorii cu întrebări precum: Știai că egiptenii au fost cei care au inventat pasta de dinți? Sau că Marea Piramidă a lui Keops a fost cea mai înaltă construcţie din lume timp de 3 800 de ani? În Egiptul Antic vei găsi ilustrații minunate, informații interesante și jocuri amuzante care-ți vor testa cunoştinţele şi te vor ajuta să descoperi una dintre cele mai fascinante civilizații ale lumii.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Academia Arthur
Ediția cărții I
ISBN 978-630-321-038-4
Traducător Felicia Roman
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCărțile micului geniu. Egiptul antic
Rating-ul tău

Acum poți să fii și tu un mic geniu datorită seriei pentru copii scrise de Ken Jennings!
Poți să fii și tu un mic geniu cu ajutorul seriei pentru copii scrise de Ken Jennings! Citind această carte, vei deveni expert în egiptologie și îți vei uimi prietenii şi profesorii cu întrebări precum: Știai că egiptenii au fost cei care au inventat pasta de dinți? Sau că Marea Piramidă a lui Keops a fost cea mai înaltă construcţie din lume timp de 3 800 de ani?

În Egiptul Antic vei găsi ilustrații minunate, informații interesante și jocuri amuzante care-ți vor testa cunoştinţele şi te vor ajuta să descoperi una dintre cele mai fascinante civilizații ale lumii.

Îmbarcați-vă în mașina timpului pilotată de „profesorul Jennings”!

Destinația? Delta Nilului, acum peste 4 000 de ani!

Oare ce se zărește la orizont? E Marea Piramidă a lui Keops! Impunătoare și încă pline de mistere, piramidele egiptene nu au încetat să fascineze generații întregi de arheologi, pasionați de istorie și mici cititori curioși.

Dar ce știm despre cei care le-au ridicat?

Cum era viața de zi cu zi a celor capabili să ridice o minune a lumii?

Ce credinţe aveau, cum munceau, cum se jucau?

Chiar aveau un zeu al salatei şi un truc pentru a ţine crocodilii la distanță?

Ce erau mumiile, amuletele și vasele canope și cum de s-au păstrat până azi?

Puține civilizații străvechi produc azi o fascinație mai mare decât civilizația Egiptului Antic. „Profesorul Jennings” le propune copiilor o adevărată călătorie în timp, cu informații substanțiale, prezentate interactiv și prietenos, prin curiozități, desene, jocuri, rețete, activități și teste amuzante. Testul final le poate aduce o diplomă personalizată, disponibilă pe site-ul nostru.