Cautatorul de comori

în stoc
SKU
a276043
49.00 LEI
Pe scurt
Porneste in calatoria captivanta si imprevizibila catre lumea tainica a unor comori demult ascunse! Cartea Cautatorul de comori este mai mult decat o bataie la poarta misterului. Ea ridica valul initierii sacre, oferindu-i celui avid de cunoastere motivatia de a pasi pe Cale.
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-713-1
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCautatorul de comori
Rating-ul tău

Porneste in calatoria captivanta si imprevizibila catre lumea tainica a unor comori demult ascunse!

Cartea Cautatorul de comori este mai mult decat o bataie la poarta misterului. Ea ridica valul initierii sacre, oferindu-i celui avid de cunoastere motivatia de a pasi pe Cale.

Cu maiestrie si talent, Daniel Roxin iti propune o experienta sufleteasca memorabila, punctata cu dezvaluiri si initieri, cu aventura si iubire, intr-un roman ezoteric cu valente spirituale si intelepciune atemporala.
 
Daniel Roxin este un pasionat si consecvent explorator al misterelor care se afla inapoia tuturor lucrurilor si fenomenelor existente in Univers. Este in acelasi timp un talentat povestitor, iar romanului Cautatorul de comori ii prevad un real succes de public! - Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan
 
Aceasta "broderie" dintre imaginar si real, scrisa de Daniel Roxin, este o lectura fermecatoare pentru toti cei care sunt inclinati sa se aventureze in haul fara sfarsit al cunoasterii. Sper ca aceasta carte va deveni un bun scenariu de film romanesc! - Florin Zamfirescu, actor, regizor, scriitor