Cavalerul Ragnar Inima de Dragon

în stoc
SKU
a275366
52.00 LEI
Pe scurt
In cetatea Regelui Barbos circula un zvon care nu prevesteste nimic bun: inspaimantatorul rege al trolilor a reusit sa supuna vointei lui un dragon si acum vrea sa atace castelul cu el! Este adevarat? Ca sa afle asta, pajul Ragnar ar trebui sa se deghizeze in jongler impreuna cu alti oameni ai cetatii sale si sa mearga la castelul trolilor ca sa traga cu urechea. Dar, din nefericire, misiunea nu decurge conform planului, iar Ragnar ajunge impreuna cu prietena sa, hermina Elmi, in tunelul din castelul trolilor, chiar la picioarele regelui inamic. Si acum, ce se va intampla? O poveste care dovedeste ca nu trebuie sa fii un mare cavaler pentru a schimba ceva si ca in fiecare inima poate exista curajul unui dragon.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-662-3
Traducător Marilena Iovu
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 23 x 29 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCavalerul Ragnar Inima de Dragon
Rating-ul tău
In cetatea Regelui Barbos circula un zvon care nu prevesteste nimic bun: inspaimantatorul rege al trolilor a reusit sa supuna vointei lui un dragon si acum vrea sa atace castelul cu el! Este adevarat? Ca sa afle asta, pajul Ragnar ar trebui sa se deghizeze in jongler impreuna cu alti oameni ai cetatii sale si sa mearga la castelul trolilor ca sa traga cu urechea. Dar, din nefericire, misiunea nu decurge conform planului, iar Ragnar ajunge impreuna cu prietena sa, hermina Elmi, in tunelul din castelul trolilor, chiar la picioarele regelui inamic. Si acum, ce se va intampla?
 
O poveste care dovedeste ca nu trebuie sa fii un mare cavaler pentru a schimba ceva si ca in fiecare inima poate exista curajul unui dragon.