Citire pe silabe

în stoc
SKU
a215105
21.50 LEI

TRIOPUZZLE: CITIRE PE SILABE reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a-l ajuta pe copil să înțeleagă cum se grupează sunetele din care este alcătuit un cuvânt și să exerseze despărțirea în silabe.

 

Continut:

  • o mini-carte cu jocuri și indicații pentru părinți; Cu aceste indicații, părinții le vor explica copiilor ce trebuie să facă cu piesele de puzzle pentru a ajunge la rezultatul dorit.
  • 60 de carduri care trebuie identificate și grupate câte trei, pentru a recompune 20 de serii corecte. Fiecare serie formează un cuvânt de 3 silabe.

 

Puzzle-ul îl ajută pe copil să își exerseze citirea și să își îmbunătățească capacitatea de concentrare și atenția. Puzzle-ul este potrivit pentru copiii de 4-6 ani. Colecția TrioPuzzle reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a testa și îmbunătăți cunoștințele copilului.

Fiecare pachet conține carduri care trebuie identificate și grupate câte trei, pentru a recompune seriile corecte. Cardurile îmbogățesc vocabularul, pregătesc copilul pentru citit, îi dezvoltă perspicacitatea și gândirea logică.

Mai multe informații
EdituraGama
Colecție TrioPuzzle
Ediția cărții I
ISBN 9786060560531
Traducător Silvia Pavel
Număr de pagini 60
Formatul cărţii 10 x 11 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCitire pe silabe
Rating-ul tău