Codul greutatii corporale. Carte de bucate

în stoc
SKU
a262329
40.01 LEI
Pe scurt
Dr. Jason Fung este un expert mondial in obezitate si post terapeutic. In cartea sa revolutionara Codul greutatii corporale, ne invita sa ne luam sanatatea in propriile maini si sa regandim modul de a ne alimenta, printr‑un demers in cinci etape simple (de exemplu, reducerea consumului de zahar) si practicarea postului intermitent, esentiala pentru lupta impotriva rezistentei la insulina. Dr. Jason Fung este cel care a inventat postul intermitent. - The Daily Mail
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-473-900-4
Traducător Dusa Suciu
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCodul greutatii corporale. Carte de bucate
Rating-ul tău

Dr. Jason Fung este un expert mondial in obezitate si post terapeutic. In cartea sa revolutionara Codul greutatii corporale, ne invita sa ne luam sanatatea in propriile maini si sa regandim modul de a ne alimenta, printr‑un demers in cinci etape simple (de exemplu, reducerea consumului de zahar) si practicarea postului intermitent, esentiala pentru lupta impotriva rezistentei la insulina.

Dr. Jason Fung este cel care a inventat postul intermitent. - The Daily Mail

Volumul de fata, o completare binevenita a Codului greutatii corporale, face si mai usor de urmat sfaturile doctorului Fung despre ce trebuie si ce nu trebuie sa mancam. Prin cele 100 de retete simple si hranitoare din interior, este un instrument indispensabil pentru toti cei care vor sa-si scada nivelul insulinei din corp, sa-si controleze diabetul de tip 2 sau, pur si simplu, sa duca o viata mai lunga si mai sanatoasa.
 
Mai mult decat o carte de bucate, cuprinde si:
• O trecere in revista a stiintei care sta in spatele luarii in greutate.
• Un ghid de aprovizionare a camarii cu ingrediente adecvate.
• Sfaturi utile despre postul intermitent.
• Planuri de alimentatie pentru 7 zile, in completarea postului de 16, 24 si 36 de ore.