Confesiunile unui prieten imaginar. Memoriile lui Jacques Papier

Epuizat din stoc
SKU
a220954
Preț special 21.97 LEI Preț standard 29.28 LEI
Pe scurt

Michelle Cuevas s-a născut în 1982 în statul american Massachusetts. A studiat la Williams College și la University of Virginia. Este autoarea mai multor cărți pentru copii, dintre care în limba română au apărut: Confesiunile unui prieten imaginar. Memoriile lui Jacques Papier (Editura Arthur, 2016) și Destupătorul de Sticle din Ocean (Vlad și Cartea cu Genius, 2017). Când nu scrie povești și romane, pictează acuarele și desenează, cântă la banjo și se plimbă cu cel mai bun prieten al ei, un ciobănesc de Berna.

Jacques Papier e convins că toată lumea îl urăște. La școală e ignorat de colegi și de profesori, iar acasă părinții uită să-i facă loc la masă. Ar vrea să spună lumii întregi cât de tare îl doare inima. Ca să afle care sunt locul și rostul lui în lume, pornește într-o călătorie la capătul căreia înțelege cât de mare este puterea prieteniei și a imaginației. 

 

Confesiunile unui prieten imaginar este un roman despre puterea ascunsă a tuturor lucrurilor nevăzute fără de care viața ar fi mai puțin frumoasă.

Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Smart Blue
ISBN 9786060860259
Traducător Laura Sandu
Număr de pagini 184
Formatul cărţii 13 x 19 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsConfesiunile unui prieten imaginar. Memoriile lui Jacques Papier
Rating-ul tău