Conservarea prin uscare
în stoc
SKU
a234203
24.00 LEI
Pe scurt
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
Editura | M.A.S.T |
---|---|
Ediția cărții | I |
ISBN | 978-606-649-094-8 |
Traducător | Diana Stefania Farcas |
Număr de pagini | 124 |
Formatul cărţii | 13 x 20 cm |
Tip copertă | Brosata |
Data apariției | 2024 |
Scrie o recenzie
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase:
• despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
• despre uscare, depozitare si prelucrare
• indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor
• retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
Validate your login