Cum sa fii iubirea pe care o cauti

în stoc
SKU
a272476
Preț special 44.99 LEI Preț standard 59.99 LEI
Pe scurt
Cum sa fii iubirea pe care o cauti. Sparge ciclurile, gaseste pacea si vindeca-ti relatiile De la autoarea bestsellerului #1 New York Times Cum sa-ti transformi viata - un nou ghid care va modifica paradigma vindecarii relatiilor, incepand cu relatia pe care o ai cu tine insuti. Relatiile au fost mereu esentiale pentru supravietuirea umana. Corpul si creierul nostru sunt programate sa caute conexiunea, fie ea familiala, romantica sau platonica. Si, cu toate acestea, aceste legaturi vitale se afla adesea la radacina celor mai profunde suferinte ale noastre. In timp ce inima este pregatita de o conexiune afectiva, sistemul nostru nervos - care inmagazineaza toate ranile si dezamagirile trecute - este pregatit pentru amenintari si negativitate.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Introspectiv
Ediția cărții I
ISBN 978-630-319-936-8
Traducător Cosmin Nedelcu
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum sa fii iubirea pe care o cauti
Rating-ul tău

Cum sa fii iubirea pe care o cauti. Sparge ciclurile, gaseste pacea si vindeca-ti relatiile

De la autoarea bestsellerului #1 New York Times Cum sa-ti transformi viata - un nou ghid care va modifica paradigma vindecarii relatiilor, incepand cu relatia pe care o ai cu tine insuti.

Relatiile au fost mereu esentiale pentru supravietuirea umana. Corpul si creierul nostru sunt programate sa caute conexiunea, fie ea familiala, romantica sau platonica. Si, cu toate acestea, aceste legaturi vitale se afla adesea la radacina celor mai profunde suferinte ale noastre. In timp ce inima este pregatita de o conexiune afectiva, sistemul nostru nervos - care inmagazineaza toate ranile si dezamagirile trecute - este pregatit pentru amenintari si negativitate. 

De decenii, sfaturile in privinta relatiilor au sustinut ca relatiile de succes solicita un anume tip de compromis - ca trebuie sa ne schimbam expresia autentica pentru a raspunde mai bine nevoilor celorlalti si invers. Poate ca pare rezonabil in teorie, dar aceasta abordare nu este altceva decat reteta unei vieti de resentimente. In Cum sa fii iubirea pe care o cauti, dr. LePera - a carei abordare integrativa, holistica, asupra psihologiei a atras o audienta internationala de milioane de oameni - ofera o noua cale spre vindecarea relatiilor noastre. Folosindu-se de ultimele rezultate ale cercetarilor stiintifice, ne invata cum sa recunoastem modul in care nevoile neindeplinite din relatiile noastre anterioare creeaza modelele de relatie disfunctionala actuale si ne lasa intr-o stare de amenintare interna constanta, inclusiv cu cei mai apropiati dintre noi. Aceasta carte, ultima din trilogia ei, ne lumineaza calea de iesire din legaturile traumatizante si spre relatii bazate pe respect reciproc si compasiune. In ea vei afla cum sa creezi siguranta in corp si minte, sa iti identifici nevoile neindeplinite, sa iti dezvolti rezilienta emotionala, sa cultivi coerenta inimii pentru a construi legaturi emotionale profunde cu ceilalti si sa pastrezi o interdependenta sanatoasa in comunitate. Fie ca lupti sa pastrezi tipurile de relatii pe care le doresti, fie ca te confrunti cu o provocare anume din partea sotului, partenerului, parintelui, fratelui, copilului, prietenului sau colegului, dr. LePera te invata sa spargi ciclurile dureroase si sa te reconectezi cu intelepciunea, aprecierea si compasiunea din inimile noastre, ale tuturor. Adevarata sursa a vindecarii sta tocmai in capacitatea innascuta a inimii noastre de a iubi. Cand facem apel la aceasta putere, putem deveni iubirea pe care o cautam. Incluzand povesti, exercitii, intrari de jurnal si alte instrumente practice, Cum sa fii iubirea pe care o cauti ofera un plan de vindecare pentru toate generatiile care vor sa sparga tiparele.