Druidul

Epuizat din stoc
SKU
C186417
10.11 LEI
Pe scurt
Druidul este marca personală a lui Raccasi, pe care însuşi autorul a denumit-o „regula celor trei a: acţiune, aventură şi... amor”.
Druidul, primul volum al istoriei lui Conan Strainul, ne plaseaza in iarna anului 1600, in insulele britanice. De zile in sir, bate un crivat muscator si zapada a transformat lumea intr-o pustietate alba. Nici ca se puteau mai multe semne de rau augur, chiar in ziua nasterii lui Conan. Si totusi, acest copil abia nascut si deja orfan este destinat unor fapte epocale, in fruntea neamului sau. Descendent al druizilor, el este omul vestit de profetii, eroul care trebuie sa gaseasca piatra mitica in care sint sapate secrete stravechi.

Doar ca, pentru moment, Conan nu-si cunoaste propriul destin, crescind ca fiu adoptiv al lui Erin, sotia alungata a capeteniei unuia dintre cele mai singeroase triburi din Irlanda. Originile sale necunoscute il fac vulnerabil si expus la tot soiul de umiliri, aducindu-i porecla „Strainul”. Insa gloria lui nu va intirzia sa apara, iar poporul ii va cunoaste intelepciunea si puterile vestite de legenda.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Thriller
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-2009-8
Traducător Vasile Mitu
Număr de pagini 420
Formatul cărţii 10.6x18 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDruidul
Rating-ul tău