Ecouri de dincolo de moarte

Epuizat din stoc
SKU
C184286
12.83 LEI
Pe scurt
Un copil dispărut. Un secret îngropat. Un adevăr pentru care merită să mori
Best First Mystery Novel, 2007

CWA John Creasey/New Blood Dagger Award, 2009


A DISPĂRUT UN BĂIEŢEL DIN INSULA SUEDEZĂ ÖLAND

S-a întâmplat cu 20 de ani în urmă. Mama lui, Julia Davidsson, şi familia l-au căutat peste tot. Nu au mai găsit nici cea mai mică urmă.
Acum, tatăl Juliei a primit un pachet prin poştă. În el, învelită cu grijă, se află una dintre sandalele lui Jens – cu care băieţelul era încălţat în acea ultimă dimineaţă din viaţa lui.
De douăzeci de ani, Julia trăieşte o suferinţă paralizantă. Nu are de ales: trebuie să se întoarcă pe insula pe care spera că a lăsat-o în urmă pentru totdeauna şi să-şi revadă tatăl care a refuzat mereu să creadă că Jens e mort.

Cei doi încep să pună cap la cap frânturi din trecut, să caute indicii, să discute cu locuitorii insulei despre acea zi, trezind la viaţă suspiciuni de mult adormite şi făcând o legătură şocantă cu un notoriu caz de crimă din istoria Öland-ului.

Julia se vede astfel nevoită să înfrunte adevăruri pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată – despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi din septembrie, în urmă cu douăzeci de ani, despre cine i-ar fi putut ieşi în cale micului Jens, în ceaţă, şi despre cum e posibil ca un copil să dispară fără urmă... până acum.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Seria neagră
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-456-0
Traducător Bogdan Perdivară
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEcouri de dincolo de moarte
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!