Enders

Epuizat din stoc
SKU
a102604
35.41 LEI
Pe scurt

O poveste inteligenta, inventiva, care te tine in alerta! -- Dean Koontz

Rasturnarile de situatie se tin lant, nu veti avea timp sa respirati. O lectura intensa, superba, tulburatoare... cu un final care va rasplati cititorii. -- Kirkus Reviews


Plin de adrenalina! Fanii Starters vor fi inrobiti! -- Booklist

Cititi continuarea romanului Starters!


STARTERS: In urma razboiului biologic care a decimat locuitorii de varsta medie, Los Angeles-ul a ramas populat doar de tineri si... batrani. Ca sa faca rost de bani pentru a-si ajuta fratele bolnav, Callie, in varsta de saisprezece ani, face un pact periculos: merge la Banca de Corpuri si accepta sa isi inchirieze trupul unor batrani instariti care platesc pentru a redeveni, chiar si pentru scurt timp, tineri.


ENDERS: Aceasta diabolica Banca de Corpuri este distrusa acum! Dar tinerii carora li s-au implantat cipuri continua sa fie controlati si manipulati de Enderi. Callie este urmarita de o fiinta sinistra! Nu mai stie ce e real si ce e fabricat in existenta ei, dar este pregatita sa lupte pentru adevar si o viata normala. Cu orice pret!

"Am facut un pas spre el, pana cand fetele aproape ca ni s-au atins. Avea un miros minunat, de lemn si de iarba, la fel ca altadata.
Ne-am sarutat. A fost… altfel decat inainte.
A inceput la fel, matasea buzelor lui, aroma pielii. Dar scanteia pe care o simtisem candva, fiorul acela electric dulce, disparuse. (…) Poate ca vina imi apartinea. Poate ca eram tulburata.
Relaxeaza-te. Gaseste-o.
Dar m-am oprit. M-am retras.
Nu."

Volumul de debut al Lissei PriceStarters, este publicat in peste treizeci de tari si a fost inclus in lista International Reading Association 2013.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 978-973-707-906-0
Traducător Mihai Dan Pavelescu
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 13x20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEnders
Rating-ul tău