Erus și Lumile Nevăzute (vol. II): Lumina

în stoc
SKU
a229284
55.00 LEI
Pe scurt

Alec Blenche a făcut studii de Drept și Pedagogie Muzicală, dar și-a descoperit adevărata vocație o dată cu scrierea și publicarea cărților din seria Călătoriile lui Erus, care au devenit un adevărat fenomen, transformându-l în cel mai citit autor de cărți pentru copii din România, cu 31de titluri publicate. Seriile Jup, un pisoi de soi și Cronicile Pădurii au fost la fel de îndrăgite de micii cititori, ca și Lecții de la Sami, Pe tine ce te face fericit? Pe tine ce te face să râzi?Aventuri în Țara Virtuților, Aventuri în Țara Nevirtuților, Zăpardul și alte povești albe, Pac și Mac, o aventură urecheată, Orașul verde și povestea culorilor, Prințul Păpădie și Regatul Florilor.

Ilustrații de Doina Axenti

Când Erus și prietenii lui ajung în Lumina, conduși de burgonul Bo, sunt surprinși să vadă un ținut pustiit și întunecat, despre care vor afla că a fost devastat de arcani. Cu toate acestea, primesc un ajutor neașteptat și reușesc astfel să ajungă la Turnul Cunoașterii și să-i înfrunte pe Vânătorii de vise.

Dar până atunci îi așteaptă numeroase aventuri și încercări, pe mare și pe uscat, iar Roua va avea surpriza unei regăsiri emoționante.

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
ISBN 9789733413356
Număr de pagini 156
Formatul cărţii 19 x 23 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsErus și Lumile Nevăzute (vol. II): Lumina
Rating-ul tău