Fiinte stranii

în stoc
SKU
a272238
Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
În secolul al XVIII-lea, orice abatere de la normalitate îți putea transforma viața într-un adevărat calvar. Noua carte a lui Guillermo Arriaga spune poveștile celor marginalizați, dar și ale celor care și-au dedicat viețile înțelegerii și salvării lor.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-248-9
Traducător Anca Coman Doicin
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFiinte stranii
Rating-ul tău

În secolul al XVIII-lea, orice abatere de la normalitate îți putea transforma viața într-un adevărat calvar.

Noua carte a lui Guillermo Arriaga spune poveștile celor marginalizați, dar și ale celor care și-au dedicat viețile înțelegerii și salvării lor.

„Ființe stranii” ne invită să privim acolo unde societatea nu ar vrea să privim și să descoperim speranță și omenie, acolo unde societatea ne spune că vom găsi doar disperare și cruzime.

Fragment din carte

„Am mai făcut un pas spre siluetă, era o ființă umană sau cel puțin așa părea, era dezgolită, legată de un stâlp, avea mâinile încleștate, pieptul contractat, curbura spatelui ca și cum ar fi fost al unui câine sfrijit, pe pielea sa transparentă se iveau vene albăstrui, simțindu-mi prezența, s-a întors spre mine, mi-a fost frică, nu știam dacă m-ar putea mușca, am dat înapoi, « din ce motive e aici? », l-am întrebat pe Peter, « uneori, din femeile din satele noastre se nasc astfel de progenituri, nu le lăsăm să moară fiindcă nu știm dacă este sau nu păcat, nici măcar preotul nu știe, și, fiindcă avem îndoieli, sunt crescute printre animale », m-am îngrozit, nu știam dacă ființa aceea gândea, dacă avea emoții, dacă poseda vreun limbaj.” – Ființe stranii