Filosofia invingatorului

în stoc
SKU
a272831
36.75 LEI
Pe scurt
Filosofia invingatorului. Carte de dezvoltare personala Succesul iti va cere multe; in primul rand, te face dependent de el. Apoi, iti va pune conditii: sa mergi pana in panzele albe fara sa te uiti inapoi, sa fii disciplinat, sa crezi in tine, sa treci peste orice obstacol, peste orice esec, sa inveti din greseli, sa accepti provocarile si sa fii responsabil, prietene. Sa nu cauti vinovati pentru pierderile tale. Sa iti sacrifici tot timpul si energia pe altarul succesului tau.
Mai multe informații
EdituraMeridiane Publishing
Ediția cărții I
ISBN 978-606-952-116-8
Număr de pagini 190
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFilosofia invingatorului
Rating-ul tău

Filosofia invingatorului. Carte de dezvoltare personala

Succesul iti va cere multe; in primul rand, te face dependent de el. Apoi, iti va pune conditii: sa mergi pana in panzele albe fara sa te uiti inapoi, sa fii disciplinat, sa crezi in tine, sa treci peste orice obstacol, peste orice esec, sa inveti din greseli, sa accepti provocarile si sa fii responsabil, prietene. Sa nu cauti vinovati pentru pierderile tale. Sa iti sacrifici tot timpul si energia pe altarul succesului tau.

Reinventeaza-te!
Viseaza cu ochii deschisi!
Sa nuiti fie rusine!
Viseaza, pentru ca daca vei face lucrul asta, poti sa ajungi undeiti doresti cu adevarat!
Vei fi cu adevarat liber doar din momentulin in care vei ajunge sa fii liber in interiorul tau. In afara ta, traiesti doar o iluzie a libertatii. - Catalin Morosanu