Flip thinking

în stoc
SKU
a272149
Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Flip Thinking. Arta inovatoare a transformarii problemelor in oportunitati Schimba-ti perspectiva dintr-una centrata pe probleme ("da, dar") intr-una centrata pe oportunitati ("da, iar"), folosind omdenken, arta olandeza a regandirii, de la autorul de bestsellere si fondatorul filosofiei omdenken.
Mai multe informații
EdituraPublica
Ediția cărții I
ISBN 978-606-722-602-7
Traducător Raluca Chifu
Număr de pagini 312
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFlip thinking
Rating-ul tău

Flip Thinking. Arta inovatoare a transformarii problemelor in oportunitati

Schimba-ti perspectiva dintr-una centrata pe probleme ("da, dar") intr-una centrata pe oportunitati ("da, iar"), folosind omdenken, arta olandeza a regandirii, de la autorul de bestsellere si fondatorul filosofiei omdenken.

Imagineaza-ti cum este sa ai o idee grozava si tot ce auzi sa fie "da, dar...". "Da, dar s-a mai incercat si nu a mers". "Da, dar n-ar trebui sa asteptam o vreme?" "Da, dar daca nu functioneaza?"
 
Acest bestseller international prezinta puterea omdenken - a regandirii - de a transforma gandirea pesimista, de tip blocaj, intr-o mentalitate ingenioasa, curioasa, ca sa incepi sa raspunzi cu "da, iar..." provocarilor vietii.
 
In aceasta carte captivanta, Berthold Gunster prezinta cincisprezece strategii pentru a-ti transforma gandurile din limitari si negativisme in posibilitati si oportunitati. De la perturbare (intoarcerea tuturor regulilor cu susul in jos) la etalare (sublinierea lucrurilor pe care vrei sa le ascunzi), de la importare (atragerea inamicului de partea ta) la amplificare (imbunatatirea lucrurilor care merg bine), strategiile si povestile lui Gunster te vor ajuta sa abordezi chiar si cele mai provocatoare probleme (fie ca e vorba de un vecin enervant, de un coleg furios sau de un partener nefericit) intr-un cu totul alt mod.