Fructe și legume cu proprietăți antiinflamatoare. Rețete de preparare
Editura | M.A.S.T |
---|---|
ISBN | 9786066491068 |
Traducător | Ligia Sendrea |
Număr de pagini | 128 |
Formatul cărţii | 13 x 20 cm |
Tip copertă | Brosata |
Data apariției | 2019 |
Folositi-va de alimentatie pentru controla inflamatia! Inflamatia este mecanismul de aparare al sistemului imunitar in actiune. Inflamatia acuta este un raspuns dezirabil la leziuni si infectii, dar inflamatia cronica, care poate fi prezenta ani de zile fara simptome observabile, poate duce la probleme grave de sanalate, cum ar fi boala Alzheimerr, diabet, cancer si boli de inima.
Beverly Lynn Bennett, chef vegan de renume, explica diferentele dintre inflamana acuta si cea cronica, descrie amanuntit efectele lor specifice asupra sanatatii si subliniaza strategii simple in cadrul stilului de viata prin care se pot diminua ravagiile pe care le poate face inflamatia cronica. Regimul alimetar necorespunzator este principala cauza a inflamatiei cronice, asa ca alegerile pe care le faceti in privinta a ceea ce mancati pot aduce schimbari cruciale. Bennett identifica alimentele cele mai eficiente in protectia sanatatii - cele care contin concentratiile cele mai mari de fitochimice si alti nutrienti esentiali care lupta iimpotriva inflamatiei. Inarmat cu multitudinea de retete delicioase si usor de preparat pe care autoarea ni le pune la dispozitie, veti putea sa includeti fara efort o mare varietate de alimente incarcate cu energie in meniul dumneavoastra zilnic.
Validate your login