Genele si cele sapte pacate capitale

în stoc
SKU
a274785
25.00 LEI
Pe scurt
Ce ți‑e scris, în frunte ți‑e pus! Se poate schimba aceasta? Cartea medicului și psihologului ­ortodox Konstantin V. Zorin este dedicată unei teme ar­ză­toare: genetica. Autorul analizează în ce măsură personalitatea omului, sănătatea și atitudinea față de lumea înconjurătoare depind de moștenirea sa genetică. În carte sunt descrise, într-o formă accesibilă, atât rădăcinile ­genetice ale unor boli și patimi păcătoase, cât și felul în care înclinațiile înnăscute și instinctele influențează faptele noastre, materialul de față devenind foarte interesant și util pentru o gamă largă de cititori.
Mai multe informații
EdituraSophia
Ediția cărții a III-a
ISBN 978-973-136-998-3
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGenele si cele sapte pacate capitale
Rating-ul tău

Ce ți‑e scris, în frunte ți‑e pus!
Se poate schimba aceasta?

Cartea medicului și psihologului ­ortodox Konstantin V. Zorin este dedicată unei teme ar­ză­toare: genetica. Autorul analizează în ce măsură personalitatea omului, sănătatea și atitudinea față de lumea înconjurătoare depind de moștenirea sa genetică. În carte sunt descrise, într-o formă accesibilă, atât rădăcinile ­genetice ale unor boli și patimi păcătoase, cât și felul în care înclinațiile înnăscute și instinctele influențează faptele noastre, materialul de față devenind foarte interesant și util pentru o gamă largă de cititori.

Cartea este adresată celor care vor să înțelea­gă mai bine ce li se întâmplă, să-și înțeleagă aproapele și să-și rezolve problemele de sănătate existente sau să preîntâmpine apariția lor.