Genius Star

în stoc
SKU
a274105
125.01 LEI
Pe scurt
Genius Star este un joc de logica captivant si provocator, ideal pentru cei care cauta un nivel de dificultate mai ridicat, similar cu Genius Square. Acest joc stimuleaza abilitatile cognitive, dezvoltarea logicii spatiale si ofera o modalitate distractiva de a concura sau de a te provoca singur.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2
Varsta +8 ani
Tipul de Joc Joc educativ
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGenius Star
Rating-ul tău
Genius Star este un joc de logica captivant si provocator, ideal pentru cei care cauta un nivel de dificultate mai ridicat, similar cu Genius Square.

Acest joc stimuleaza abilitatile cognitive, dezvoltarea logicii spatiale si ofera o modalitate distractiva de a concura sau de a te provoca singur.
 
Jocul include o tabla in forma de stea cu colturi multiple si piese de tip polinom, pe care jucatorii trebuie sa le plaseze strategic. Spre deosebire de Genius Square, forma neregulata a tabelei si piesele mai complexe fac din Genius Star un joc mai dificil, solicitand o gandire avansata si creativa.
 
Contine:
• 7 zaruri speciale cu coordonate
• 2 table de joc
• 2 seturi de 11 piese colorate
• 2 seturi de 7 triunghiuri
• Regulament in limba romana

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului. Cititi cu atentie eticheta produsului inainte de a inmana jucaria copilului.