Ghidul adolescentelor pentru supravietuirea in liceu, prietenii si mediul online

în stoc
SKU
a273310
46.00 LEI
Pe scurt
Ghidul adolescentelor pentru supravietuirea in liceu, prietenii si mediul online. Descopera secretele care te ajuta sa-ti faci prietene de incredere, sa ocolesti dramele si sa faci fata presiunii din jurul tau Daca esti adolescenta, sa ai prietene apropiate si o viata sociala distractiva sunt factori decisivi pentru fericirea ta. Cand relatiile tale sunt solide, te simti bine.
Mai multe informații
EdituraHerald
Ediția cărții I
ISBN 978-630-336-054-6
Traducător Ana-Maria Diana Scarlat
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhidul adolescentelor pentru supravietuirea in liceu, prietenii si mediul online
Rating-ul tău

Ghidul adolescentelor pentru supravietuirea in liceu, prietenii si mediul online. Descopera secretele care te ajuta sa-ti faci prietene de incredere, sa ocolesti dramele si sa faci fata presiunii din jurul tau

Daca esti adolescenta, sa ai prietene apropiate si o viata sociala distractiva sunt factori decisivi pentru fericirea ta. Cand relatiile tale sunt solide, te simti bine.

Cand nu sunt, poate fi dificil sa fii atenta la altceva. Adultii s-ar putea sa isi doreasca sa te ajute, dar probabil ca o sa-ti vina sa le zici: "Habar n-ai despre ce vorbesti". Aici intervine Ghidul adolescentelor pentru supravietuirea in liceu, prietenii si mediul online, ce iti ofera sfaturi de nelipsit si recomandari din partea fetelor mai mari, care au trecut prin ce treci tu acum si au reusit sa mearga mai departe.
 
Plin de povesti din viata reala, cuvinte intelepte si teste distractive, acesta este ghidul pe care e bine sa-l ai la indemana ca sa reusesti sa-ti faci prieteni grozavi in timp ce ramai fidela propriei persoane. Cu fiecare sfat pe care il vei urma, iti vei construi o senzatie de incredere pura si iti vei crea abilitatile de care ai nevoie ca sa ai viata sociala pe care o meriti. Asadar, daca esti pregatita sa atragi, sa creezi si sa sustii relatii pozitive, care te vor face sa zambesti, Ghidul adolescentelor pentru supravietuirea in liceu, prietenii si mediul online este pentru tine!
 
Cea mai buna parte din aceasta carte sunt sfaturile pline de intelepciune din experienta adolescentelor, spuse cu cuvintele lor - fete care chiar inteleg si care te pot ajuta sa navighezi pe terenul exploziv al relatiilor sociale si sa iti duci capacitatea de a te conecta la "urmatorul nivel"! - Dzung Vo, MD, autorul cartii The Mindful Teen