Hellboy #1. Sămânța distrugerii

în stoc
SKU
a247035
54.54 LEI
Pe scurt
Este anul 1944, Al Doilea Război Mondial se apropie de sfârșit. Un vrăjitor puternic aflat de partea naziștilor îi invocă pe cei șapte demoni ai ladului, însă Biroul de Cercetare şi Apărare Paranormală este gata să preîntâmpine dezastrul. Din încleștarea celor două forțe se naște Hellboy - băiatul demon - care cu timpul va deveni un membru important al echipei paranormale. Sămânța distrugerii este volumul prin care Mike Mignola ne oferă prilejul să pătrundem în universul binecunoscutului erou, devenind martori la misiunea lui plină de mister, demoni, vrăji și oameni cu puteri supranaturale.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Grafic
ISBN 9786067108637
Traducător Matei Sâmihăian
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 17 x 27 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHellboy #1. Sămânța distrugerii
Rating-ul tău

Este anul 1944, Al Doilea Război Mondial se apropie de sfârșit. Un vrăjitor puternic aflat de partea naziștilor îi invocă pe cei șapte demoni ai ladului, însă Biroul de Cercetare şi Apărare Paranormală este gata să preîntâmpine dezastrul. Din încleștarea celor două forțe se naște Hellboy - băiatul demon - care cu timpul va deveni un membru important al echipei paranormale.

 

Sămânța distrugerii este volumul prin care Mike Mignola ne oferă prilejul să pătrundem în universul binecunoscutului erou, devenind martori la misiunea lui plină de mister, demoni, vrăji și oameni cu puteri supranaturale.