Iisus si Esenienii. Calatoriile lui Iisus si ale Mariei

în stoc
SKU
a275523
Preț special 45.00 LEI Preț standard 60.00 LEI
Pe scurt
Noi perspective privind viata lui Iisus si Manuscrisele de la Marea Moarta. Versiunea autorizata a originilor crestinismului si a continutului invataturilor lui Iisus este rezultatul disputelor politice din perioada de inceput a Bisericii. Descoperirea Manuscriselor de la Marea Moarta, pastrate in secret cu grija, a deschis Cutia Pandorei si a aratat cat de multa dogma si cenzura exista in cadrul Bisericii. Iisus si Esenienii ofera o relatare detaliata despre Iisus ca persoana, despre actiunile sale asa cum au fost ele si despre realitatile zilnice din Israelul din acea vreme.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție ReConnect
Ediția cărții I
ISBN 978-630-332-055-7
Traducător Cristian Pamparau
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIisus si Esenienii. Calatoriile lui Iisus si ale Mariei
Rating-ul tău
Noi perspective privind viata lui Iisus si Manuscrisele de la Marea Moarta.
 
Versiunea autorizata a originilor crestinismului si a continutului invataturilor lui Iisus este rezultatul disputelor politice din perioada de inceput a Bisericii. Descoperirea Manuscriselor de la Marea Moarta, pastrate in secret cu grija, a deschis Cutia Pandorei si a aratat cat de multa dogma si cenzura exista in cadrul Bisericii. Iisus si Esenienii ofera o relatare detaliata despre Iisus ca persoana, despre actiunile sale asa cum au fost ele si despre realitatile zilnice din Israelul din acea vreme.
 
Comunitatea eseniana din Qumran a pastrat legatura dintre invataturile lui Iisus si traditiile anterioare, cu o coloratura gnostica internationala. Aceasta carte ofera o descriere completa a naturii si scopului comunitatii eseniene si aduce informatii noi despre nasterea si evolutia lui Iisus si despre Ioan Botezatorul. De asemenea, ofera versiunea eseniana a povestirilor-cheie din Vechiul Testament referitoare la Moise, Ezechiel, Daniel si alte personaje biblice, precum si noi perspective uimitoare asupra istoriei antice.
Acest document extraordinar reprezinta o forma noua de cercetare istorica si corecteaza multe interpretari gresite, aducand raspuns la multe intrebari. Cartea ia forma unor dialoguri directe intre o cercetatoare moderna si un membru al comunitatii eseniene din Qumran care a trait pe vremea lui Hristos, prin intermediul unei persoane care a accesat amintirile din acele vremuri indepartate, printr-o regresie intr-o viata anterioara. Aceste informatii sunt sincere si reale, chiar si in ceea ce priveste mustele de la Marea Moarta. 
 
Cartea corijeaza si completeaza mai multe imagini si declaratii biblice. Aceasta carte marcheaza noi revelatii privind viata si misiunea lui Iisus, o persoana care a avut un rol mai important decat multi altii in construirea lumii noastre.