In lacrimi la H Mart

în stoc
SKU
a272791
55.00 LEI
Pe scurt
De la senzatia indie rock Japanese Breakfast, un volum de memorii despre familie, mancare, suferinta, iubire si identitatea coreeana in aceasta poveste despre familie, mancare, suferinta si rezilienta, Michelle Zauner se dovedeste a fi mult mai mult decat o cantautoare si o chitarista uimitoare. Cu umor si sensibilitate, povesteste despre copilaria petrecuta in Eugene, Oregon; despre luptele cu asteptarile mari si greu de satisfacut ale mamei; despre adolescenta dureroasa; despre lunile petrecute in minusculul apartament al bunicii din Seoul, unde statea de vorba cu mama ei pana tarziu in noapte, cu farfurii doldora de mancare alaturi. Cu varsta, odata ce s-a mutat pe Coasta de Est la facultate, si-a gasit de lucru la un restaurant si a inceput sa cante cu trupa ei proaspat formata - si l-a intalnit pe barbatul care avea sa-i devina sot -, identitatea ei coreeana a inceput sa se piarda tot mai mult. Diagnosticul mamei, de cancer in faza terminala, a fost cel care a silit-o pe Michelle, la 25 de ani, sa-si reevalueze radacinile si sa recupereze darurile oferite de mama sa - gustul, limba si istoria.
Mai multe informații
EdituraAlice Books
Ediția cărții I
ISBN 978-630-667-600-2
Traducător Diana Lupu
Număr de pagini 332
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIn lacrimi la H Mart
Rating-ul tău

De la senzatia indie rock Japanese Breakfast, un volum de memorii despre familie, mancare, suferinta, iubire si identitatea coreeana in aceasta poveste despre familie, mancare, suferinta si rezilienta, Michelle Zauner se dovedeste a fi mult mai mult decat o cantautoare si o chitarista uimitoare. Cu umor si sensibilitate, povesteste despre copilaria petrecuta in Eugene, Oregon; despre luptele cu asteptarile mari si greu de satisfacut ale mamei; despre adolescenta dureroasa; despre lunile petrecute in minusculul apartament al bunicii din Seoul, unde statea de vorba cu mama ei pana tarziu in noapte, cu farfurii doldora de mancare alaturi. Cu varsta, odata ce s-a mutat pe Coasta de Est la facultate, si-a gasit de lucru la un restaurant si a inceput sa cante cu trupa ei proaspat formata - si l-a intalnit pe barbatul care avea sa-i devina sot -, identitatea ei coreeana a inceput sa se piarda tot mai mult. Diagnosticul mamei, de cancer in faza terminala, a fost cel care a silit-o pe Michelle, la 25 de ani, sa-si reevalueze radacinile si sa recupereze darurile oferite de mama sa - gustul, limba si istoria. 

Michelle Zauner este cantareata si chitarista si compune pop indie de inspiratie shoegaze sub numele Japanese Breakfast. Albumele sale, printre care Psychopomp (2016) si Soft Sounds from Another Planet (2017), sunt deosebit de apreciate de critici muzicali importanti din intreaga lume. Cel mai recent album al sau, Jubilee, a fost lansat in iunie 2021. In lacrimi la H Mart este cartea sa de debut, 

Pierzandu-si mama si gatind ca sa o readuca la viata, Zauner a devenit ea insasi. - NPR 

O lectura esentiala pentru oricine a pierdut pe cineva drag, dar nu numai. - Marie Claire