Influenta sociala. Cum sa obtii ce vrei fara compromisuri

în stoc
SKU
a250377
Preț special 48.68 LEI Preț standard 64.90 LEI
Pe scurt
Invata sa-ti dezvolti carisma, sa negociezi relaxat si sa detectezi manipulatorii la momentul potrivit  Esti inzestrat din nastere cu abilitatea de a-i influenta pe ceilalti, dar ai fost invatat sa-ti suprimi aceasta putere, sa respecti regulile, sa astepti sa-ti vina randul, sa nu faci valuri. Zoe Chance, o renumita profesoara de la Universitatea Yale, iti arata cum sa-ti redescoperi aceasta superputere, care iti permite sa-ti pui in practica ideile extraordinare.
Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-339-653-3
Traducător Andreea Rosemarie Lutic
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInfluenta sociala. Cum sa obtii ce vrei fara compromisuri
Rating-ul tău

Invata sa-ti dezvolti carisma, sa negociezi relaxat si sa detectezi manipulatorii la momentul potrivit 

Esti inzestrat din nastere cu abilitatea de a-i influenta pe ceilalti, dar ai fost invatat sa-ti suprimi aceasta putere, sa respecti regulile, sa astepti sa-ti vina randul, sa nu faci valuri. Zoe Chance, o renumita profesoara de la Universitatea Yale, iti arata cum sa-ti redescoperi aceasta superputere, care iti permite sa-ti pui in practica ideile extraordinare.
 
Influenta nu functioneaza asa cum te astepti fiindca oamenii nu gandesc asa cum crezi tu. Aceasta carte demonteaza o serie de conceptii gresite, de pilda ideea ca oamenilor n-o sa le placa de tine daca le ceri ceea ce meriti, si te ajuta sa intelegi de ce e posibil sa fii mai putin influent daca folosesti strategii de negociere obisnuite.
 
In paginile acestei carti te vei intalni cu aligatori, parasutisti, cu un cititor de ganduri costumat in gorila, cu Jennifer Lawrence si cu omul care a salvat lumea printr-un simplu "nu" si vei descoperi cum sa-ti transformi viata, compania si, poate, chiar sa schimbi cursul istoriei.