Iubeste cu adevarat

în stoc
SKU
a272644
42.00 LEI
Pe scurt
Iubeste cu adevarat. Manual pentru stima de sine • Autoarea bestsellerurilor Cum sa educi fara nervi si Frati si surori. Include stima de sine si iubirea autentica in educatia copiilor! In noua sa carte, Iubeste cu adevarat, Tania Garcia ne ofera instrumentele si cunostintele necesare pentru a intelege diferitele aspecte care compun stima de sine. Dupa ce aflam, ca parinti, cum stam noi insine in privinta stimei de sine, putem invata sa le-o cultivam si copiilor, iar Tania ne arata fiecare pas necesar spre acest scop, in diferitele stadii de dezvoltare ale copiilor, si sa integram ingrijirea de sine ca parte fundamentala a educatiei lor.
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-640-0
Traducător Iuliana Leonti
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIubeste cu adevarat
Rating-ul tău

Iubeste cu adevarat. Manual pentru stima de sine

• Autoarea bestsellerurilor Cum sa educi fara nervi si Frati si surori.

Include stima de sine si iubirea autentica in educatia copiilor!

In noua sa carte, Iubeste cu adevarat, Tania Garcia ne ofera instrumentele si cunostintele necesare pentru a intelege diferitele aspecte care compun stima de sine. Dupa ce aflam, ca parinti, cum stam noi insine in privinta stimei de sine, putem invata sa le-o cultivam si copiilor, iar Tania ne arata fiecare pas necesar spre acest scop, in diferitele stadii de dezvoltare ale copiilor, si sa integram ingrijirea de sine ca parte fundamentala a educatiei lor.

Cercetarile si practica Taniei Garcia, renumita autoare a sistemului Educacion Real, se imbina in acest text esential pentru a ne cunoaste in profunzime si a ne identifica inamicii iubirii si stimei de sine. Prin abordarea clara si exercitiile simple si eficiente oferite de autoare, vom putea lucra mai bine cu unul dintre cele mai importante concepte psihologice in cresterea personala si starea de bine a copiilor nostri: stima de sine.
 
Pe parcursul lecturii, vei obtine instrumente teoretice si practice care vor fi revelatoare atat pentru tine, cat si pentru relatia cu copiii tai. La final, vei sti fara indoiala care este calea pe care trebuie sa o urmezi, fara sa te afunzi in vinovatie, in rolul tau de parinte. Vei sti clar ce trebuie sa faci in momentele dificile si vei invata sa iubesti cu adevarat, distingand ce anume au nevoie copiii tai in fiecare moment al vietii lor. Le vei arata iubire neconditionata, ii vei lua de mana in aceasta calatorie vitala si nu vei renunta niciodata la ea. - Tania Garcia