Iubirea la imperfect

în stoc
SKU
a273166
49.90 LEI
Pe scurt
Pătrunde în relația interzisă a lui Marc cu femeia care l-a împins din pat pe canapea, într-un roman inspirat din fapte reale! În cei cincisprezece ani în care Oana Nicolau, psihoterapeut specializat în viața de cuplu și intimitate, s-a aflat la conducerea clinicii care îi poartă numele, puțini pacienți de-ai ei au trăit povești de iubire mai captivante decât Marc (pseudonim), băiatul cel rău aflat în luptă cu proprii demoni. Acum, într-un roman senzual inspirat din fapte reale, Oana Nicolau îți oferă o privire pe ascuns în sufletul și dormitorul băiatului rău care a chinuit inimile atâtor doamne și domnișoare mondene. Este un roman plin de erotism, unde fiorii unei relații interzise se contopesc cu lupta pentru maturizare a unui băiat rău.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-279-3
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIubirea la imperfect
Rating-ul tău

Pătrunde în relația interzisă a lui Marc cu femeia care l-a împins din pat pe canapea, într-un roman inspirat din fapte reale!

În cei cincisprezece ani în care Oana Nicolau, psihoterapeut specializat în viața de cuplu și intimitate, s-a aflat la conducerea clinicii care îi poartă numele, puțini pacienți de-ai ei au trăit povești de iubire mai captivante decât Marc (pseudonim), băiatul cel rău aflat în luptă cu proprii demoni. Acum, într-un roman senzual inspirat din fapte reale, Oana Nicolau îți oferă o privire pe ascuns în sufletul și dormitorul băiatului rău care a chinuit inimile atâtor doamne și domnișoare mondene. Este un roman plin de erotism, unde fiorii unei relații interzise se contopesc cu lupta pentru maturizare a unui băiat rău.

Ce îi face pe oameni să intre în relații interzise? Sufletul unui bărbat se deschide într-un tablou complex al iubirii și al căutării de sine.

Enigmatic și seducător, Marc ajunge în cabinetul de psihoterapie cu dorința de a deveni adultul sănătos care a lipsit din familia sa. Mistuit de pasiunea pentru o femeie căsătorită, el se confruntă cu propriile dorințe interzise, dar și cu imagini adânc îngropate ale unei copilării dureroase. Explorând limitele iubirii și ale moralității, Iubirea la imperfect oferă o privire intimă în dormitorul și sufletul celui mai complex client care s-a așezat pe canapeaua din cabinetul Oanei Nicolau.