Iubirea traita constient nu doare

în stoc
SKU
a253569
49.00 LEI
Pe scurt
Uita de povestile de iubire cu final trist! Povestea de dragoste pe care ti-ai dorit-o intotdeauna este o alegere si se creeaza in mod constient.  Descopera ce inseamna o relatie sanatoasa!
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-003-4
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIubirea traita constient nu doare
Rating-ul tău
Uita de povestile de iubire cu final trist! Povestea de dragoste pe care ti-ai dorit-o intotdeauna este o alegere si se creeaza in mod constient. 
 
Descopera ce inseamna o relatie sanatoasa!
 
O carte din care vei invata sa-ti definesti stilul de atasament, tiparele dupa care functionezi si care te va ajuta sa-ti descoperi ranile emotionale, mastile EGO-ului si straturile de protectie pe care ti le-ai format de-a lungul timpului, dar care, de altfel, te impiedica sa traiesti autentic si sa te bucuri de o relatie de cuplu sanatoasa.
 
Iubirea, ca orice altceva, este o alegere. O alegere pe care, de multe ori, o facem inconstient, care are la baza niste programe instalate din copilarie, din experiente timpurii, din dezamagiri adolescentine, care-si pun amprenta si ne formeaza "preferintele" in dragoste. 
 
Cristina Andreea Stan, autoarea bestsellerului Vrei sa iubesti? Incepe cu tine!, si-a propus ca, prin acest volum, sa demitizeze iubirea ideala promovata de filmele romantice, sa-ti reveleze adevarul din spatele alegerilor pe care le faci si sa te ghideze, pas cu pas, catre iubirea constienta si crearea unei relatii stabile si sanatoase.