Jocul Grandios

în stoc
SKU
a275355
59.00 LEI
Pe scurt
Sapte bilete de aur. O insula misterioasa. O ocazie unica in viata Bun venit la Jocul Grandios, o competitie anuala conceputa pentru a oferi oricui sansa la faima si avere, condusa de miliardara Avery Grambs si de renumitii frati Hawthorne. Cu milioane de dolari puse la bataie, sapte jucatori vor face orice pentru a castiga. Unii dintre ei vor bani. Altii vor putere. Iar cativa nu-si vor dezvalui intentiile.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
Ediția cărții I
ISBN 978-630-652-566-9
Traducător Alina-Marc Ciulacu
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJocul Grandios
Rating-ul tău
Sapte bilete de aur. O insula misterioasa. O ocazie unica in viata

Bun venit la Jocul Grandios, o competitie anuala conceputa pentru a oferi oricui sansa la faima si avere, condusa de miliardara Avery Grambs si de renumitii frati Hawthorne. Cu milioane de dolari puse la bataie, sapte jucatori vor face orice pentru a castiga. Unii dintre ei vor bani. Altii vor putere. Iar cativa nu-si vor dezvalui intentiile.

Un lucru e sigur: toti ascund ceva.

In mijlocul competitiei se afla Grayson Hawthorne, insarcinat cu un rol esential in editia de anul acesta. Dar, pe masura ce atmosfera devine tot mai tensionata, iar provocarile socante ii imping pe jucatori sa-si depaseasca limitele fizice, mintale si emotionale... devine clar ca nu toata lumea respecta regulile.

Jocul Grandios deschide un nou capitol din universul Jocurile mostenirii - o serie vanduta in peste 4 milioane de exemplare - si ii provoaca pe cititori sa elucideze noi puzzle-uri si jocuri intr-o aventura plina de secrete, pericole, romantism si bogatii nebanuite.

Un thriller diabolic de captivant. Indiciile derutante, flirturile frapante si replicile ingenioase starnesc si mentin atat interesul cititorilor noi, cat si pe cel al celor vechi. - Publishers Weekly