Jurnalul unui CEO

în stoc
SKU
a274447
55.00 LEI
Pe scurt
Descopera secretele unei mentalitati de milioane. Te-ai intrebat vreodata de ce pentru unii totul pare simplu, in timp ce pentru altii pare imposibil sa-si indeplineasca visurile, indiferent cat se straduiesc? Care este secretul succesului lor?
Mai multe informații
EdituraBookzone
Colecție Biblioteca lui Morar
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-309-7
Traducător Diana Botescu
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJurnalul unui CEO
Rating-ul tău

Descopera secretele unei mentalitati de milioane.

Te-ai intrebat vreodata de ce pentru unii totul pare simplu, in timp ce pentru altii pare imposibil sa-si indeplineasca visurile, indiferent cat se straduiesc? Care este secretul succesului lor?

Steven Bartlett, creatorul podcastului The Diary of a CEO si cofondatorul mai multor companii in valoare de zeci de milioane de lire sterline, iti arata ca nu este vorba despre un secret, despre o reteta misterioasa cu rezultate imediate, ci despre ani de munca si respectarea celor 33 de legi pentru succes personal si profesional care te pot ajuta sa gandesti ca un CEO modern si sa iti construiesti o viata armonioasa si o cariera prospera.

Steven Bartlett a depasit obstacole aparent insurmontabile pentru a deveni un antreprenor de succes in serie. Pe parcurs, a invatat lectii valoroase despre importanta urmarii unui drum diferit si neconventional catre putere, sintetizand experienta sa in legi practice care te vor provoca si te vor ghida in lumea brutal de competitiva in care traim. - Robert Greene, autor de bestsellerului Mastery
 
Daca te astepti sa descoperi o carte facila, care iti va spune ca faci deja tot ceea ce trebuie pentru a avea succesul pe care ti-l doresti, nu va fi asa. Jurnalul unui CEO este o carte care nu se teme sa iti spuna adevaruri incomode, pentru ca doar astfel vei putea sa eviti o viata incomoda.
 
Cartea scrisa de Steven Bartlett este o invitatie la auto-descoperire, la dezvoltarea constiintei de sine si la cultivarea unui mindset care iti va transforma complet viata, insa este si o invitatie la actiune, la iesirea din zona de confort. Pentru a deveni cu adevarat CEO-ul propriei tale vieti, trebuie sa inveti sa iei decizii ca un CEO in toate domeniile, sa nu eziti, sa iti asumi riscuri calculate si sa actionezi. 
 
Cele 33 de legi evidentiate de Bartlett isi au radacinile in psihologie si stiintele comportamentale si se bazeaza pe studii de specialitate, pe sutele de interviuri cu specialisti si profesionisti de top pe care le-a realizat in cadrul podcastului sau, dar si pe povestea sa personala extraordinara. 
 
Bartlett a inceput de la zero, insa la doar 26 de ani avea deja o avere de peste 70 de milioane de lire sterline, iar ascensiunea sa extraordinara in lumea marketingului si a afacerilor te va inspira si pe tine sa ai incredere in puterea ta de a-ti modela viitorul.
 
Atunci cand refuzi sa accepti un adevar incomod, alegi sa accepti un viitor incomod. - Steven Bartlett