Jurnalul unui puști 17. Skütek Megaplyn

în stoc
SKU
a251474
42.42 LEI
Pe scurt
Greg Heffley descoperă că drumul spre faimă și glorie e plin de greutăți. Când se hotărăște să petreacă timp cu Rodrick, fratele lui mai mare, și cu trupa lui, Skütek Plyn, Greg habar n-are în ce se bagă. Dar în curând află că nopțile nedormite, concertele neplătite, certurile dintre membrii trupei și problemele legate de bani fac parte din viața unui rockstar. Va putea Greg să-i ajute pe cei din Skütek Plyn să-și îndeplinească visul și să devină niște legende? Sau o să se simtă și el ca un skütek megaplyn dacă petrece mult timp cu trupa lui Rodrick?
Mai multe informații
EdituraArthur
ISBN 9786060868552
Traducător Ioana Vîlcu
Număr de pagini 218
Formatul cărţii 14.5 x 21 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsJurnalul unui puști 17. Skütek Megaplyn
Rating-ul tău

Greg Heffley descoperă că drumul spre faimă și glorie e plin de greutăți.

Când se hotărăște să petreacă timp cu Rodrick, fratele lui mai mare, și cu trupa lui, Skütek Plyn, Greg habar n-are în ce se bagă. Dar în curând află că nopțile nedormite, concertele neplătite, certurile dintre membrii trupei și problemele legate de bani fac parte din viața unui rockstar.

Va putea Greg să-i ajute pe cei din Skütek Plyn să-și îndeplinească visul și să devină niște legende? Sau o să se simtă și el ca un skütek megaplyn dacă petrece mult timp cu trupa lui Rodrick?