Locuinte usoare, ieftine, izolate termic din chirpici si paianta

în stoc
SKU
a275335
39.00 LEI
Pe scurt
A construi cu pamant este din nou la moda: Dorinta de a construi ecologic si de a trai sanatos a dus la o revenire la acest material de constructie, utilizat de mii de ani. Intre timp, si noi construim din nou cu pamant si cercetam tehnici de aplicare noi si imbunatatite.
Mai multe informații
EdituraM.A.S.T
Ediția cărții I
ISBN 978-606-649-170-9
Traducător Irina Marinescu
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 20 x 27 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLocuinte usoare, ieftine, izolate termic din chirpici si paianta
Rating-ul tău

A construi cu pamant este din nou la moda:

Dorinta de a construi ecologic si de a trai sanatos a dus la o revenire la acest material de constructie, utilizat de mii de ani. Intre timp, si noi construim din nou cu pamant si cercetam tehnici de aplicare noi si imbunatatite.

In acest manual, o lucrare de referinta, sunt prezentate diversele posibilitati de aplicare si tehnici de prelucrare a pamantului ca material de constructie, iar proprietatile si caracteristicile fizice specifice materialului sunt prezentate intrr-un mod bine fundamentat si practic.

Compilatia de date si rezultate ample din cercetare si practica este completata de descrieri si imagini ale unor case din pamant finalizate si de experienta acumulata in proiectarea si realizarea a numeroase cladiri din pamant in Germania si in strainatate.